Partners

Charles Price

Charles Price is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1978. Hij studeerde af aan de Universiteit van Sheffield in 1972.
Profiel lezen

Edgard van der Straeten

Edgard Van der Straeten is advocaat bij de Balie van Brussel sinds 1988. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de ULB gehaald in 1987.
Profiel lezen

Olivier Louppe

Louppe Olivier is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1991. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Université de Bruxelles gehaald in 1989.
Profiel lezen

Olivier Langlet

Olivier Langlet is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1994. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles in 1993.
Profiel lezen

Guillaume David

Guillaume David is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1995. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 1993.
Profiel lezen

Laurent Verbraken

Laurent Verbraken is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1995. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 1995.
Profiel lezen

Jean Laurent

Jean Laurent is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1997. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 1997.
Profiel lezen

Marius Schneider

Marius Schneider is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1997. Hij is ook advocaat bij de balie van Île Maurice.
Profiel lezen

Sadri Ellouze

Sadri Ellouze is advocaat bij de balie van Brussel sinds het jaar 2000. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2000.
Profiel lezen

Frédéric Van Bever

Frédéric Van Bever is advocaat bij de balie van Brussel sinds het jaar 2003. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2001.
Profiel lezen

Frédéric Heylbroeck

Frédéric Heylbroeck is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2004. Hij is Managing Partner van CEW & Partners.
Profiel lezen