Complementaire en hechte teams

Onze teams werken volgens hun specialiteit om u de beste dienstverlening te bieden. Ons kantoor bestaat uit verschillende complementaire departementen met ervaren gespecialiseerde advocaten of advocaten die erkend zijn als specialisten in hun vakgebieden.

Het advocatenkantoor CEW & Partners beschikt over meer dan een twintigtal advocaten die over gespecialiseerde vaardigheden beschikken en elkaar aanvullen.

Ons doel is het hele gamma aan diensten die tegenwoordig geëist worden door zowel overheids- en privé-bedrijven als particulieren, of het nu gaat om adviesverlening, opstelling, onderhandeling, bemiddeling of rechtsvertegenwoordiging te dekken.

Het feit dat ons kantoor met hechte teams werkt die elkaar aanvullen stelt ons in staat om alle problemen die zich voordoen tijdens verschillende juridische zaken op een gepaste en doeltreffende manier te behandelen.

Elke vennoot beschikt over een team van medewerkers die al meerdere jaren ervaring heeft in een bepaald vakgebied, wat optimale responsiviteit garandeert, alsmede een permanente dienstverlening tijdens het hele jaar.