Advocaten

Partners

Charles Price

Charles Price is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1978. Hij studeerde af aan de Universiteit van Sheffield in 1972.
Profiel lezen

Edgard van der Straeten

Edgard Van der Straeten is advocaat bij de Balie van Brussel sinds 1988. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de ULB gehaald in 1987.
Profiel lezen

Olivier Louppe

Louppe Olivier is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1991. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Université de Bruxelles gehaald in 1989.
Profiel lezen

Olivier Langlet

Olivier Langlet is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1994. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles in 1993.
Profiel lezen

Guillaume David

Guillaume David is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1995. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 1993.
Profiel lezen

Laurent Verbraken

Laurent Verbraken is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1995. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 1995.
Profiel lezen

Jean Laurent

Jean Laurent is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1997. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 1997.
Profiel lezen

Marius Schneider

Marius Schneider is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1997. Hij is ook advocaat bij de balie van Île Maurice.
Profiel lezen

Sadri Ellouze

Sadri Ellouze is advocaat bij de balie van Brussel sinds het jaar 2000. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2000.
Profiel lezen

Frédéric Van Bever

Frédéric Van Bever is advocaat bij de balie van Brussel sinds het jaar 2003. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2001.
Profiel lezen

Frédéric Heylbroeck

Frédéric Heylbroeck is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2004. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2004.
Profiel lezen

 

Counsel


 

Associates

Sophie Poncin

Sophie Poncin is advocate bij de balie van Brussel sinds 2008. Zij heeft haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 2008.
Profiel lezen

Véronique De Ridder

Véronique De Ridder is advocate bij de balie van Brussel sinds 2008. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven.
Profiel lezen

Carole Van Der Wilt

Carole Van Der Wilt is advocate bij de balie van Brussel sinds 2011. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Université Libre de Bruxelles in 2011.
Profiel lezen

Lauranne de Montjoye

Lauranne de Montjoye is advocate bij de Balie van Brussel sinds 2014. Zij heeft haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven behaald in 2012.
Profiel lezen

Eléonore t’Serstevens

Eléonore t'Serstevens is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2014. Ze behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven
Profiel lezen

Charline Servais

Charline Servais is advocate bij de bale van Brussel sinds 2015. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de UCL in 2011.
Profiel lezen

Caroline Compagnon

Caroline Compagnon is advocate bij de balie van Brussel sinds 2015. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Profiel lezen

Sandra Broché

Sandra Broché is advocate bij de balie van Brussel sinds 2016. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Université libre de Bruxelles.
Profiel lezen

Sébastien Popijn

Sébastien Popijn is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2017. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Profiel lezen

Thibault Raad

Thibault Raad is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2017. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven
Profiel lezen