Associates

Carole Van Der Wilt

Carole Van Der Wilt is advocate bij de balie van Brussel sinds 2011. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Université Libre de Bruxelles in 2011.
Profiel lezen

Lauranne de Montjoye

Lauranne de Montjoye is advocate bij de Balie van Brussel sinds 2014. Zij heeft haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven behaald in 2012.
Profiel lezen

Charline Servais

Charline Servais is advocate bij de bale van Brussel sinds 2015. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de UCL in 2011.
Profiel lezen

Caroline Compagnon

Caroline Compagnon is advocate bij de balie van Brussel sinds 2015. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Profiel lezen

Sandra Broché

Sandra Broché is advocate bij de balie van Brussel sinds 2016. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Université libre de Bruxelles.
Profiel lezen

Sébastien Popijn

Sébastien Popijn is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2017. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Profiel lezen

Thibault Raad

Thibault Raad is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2017. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven
Profiel lezen

Charlotte Verrier

Charlotte Verrier is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2018. Ze behaalde haar Master in rechten aan de Université Libre de Bruxelles in 2016.
Profiel lezen

Audrey Poelmans

Audrey Poelmans is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2019. Ze behaalde haar Master in rechten aan de Université Catholique de Louvain in 2018.
Profiel lezen