Associates

Sophie Poncin

Sophie Poncin is advocate bij de balie van Brussel sinds 2008. Zij heeft haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 2008.
Profiel lezen

Véronique De Ridder

Véronique De Ridder is advocate bij de balie van Brussel sinds 2008. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven.
Profiel lezen

Carole Van Der Wilt

Carole Van Der Wilt is advocate bij de balie van Brussel sinds 2011. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Université Libre de Bruxelles in 2011.
Profiel lezen

Lauranne de Montjoye

Lauranne de Montjoye is advocate bij de Balie van Brussel sinds 2014. Zij heeft haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven behaald in 2012.
Profiel lezen

Eléonore t’Serstevens

Eléonore t'Serstevens is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2014. Ze behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven
Profiel lezen

Charline Servais

Charline Servais is advocate bij de bale van Brussel sinds 2015. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de UCL in 2011.
Profiel lezen

Caroline Compagnon

Caroline Compagnon is advocate bij de balie van Brussel sinds 2015. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Profiel lezen

Sandra Broché

Sandra Broché is advocate bij de balie van Brussel sinds 2016. Zij behaalde haar diploma licentiaat in rechten aan de Université libre de Bruxelles.
Profiel lezen

Sébastien Popijn

Sébastien Popijn is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2017. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven.
Profiel lezen

Thibault Raad

Thibault Raad is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2017. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven
Profiel lezen