Beschikbaar.
Ervaren.
Bevoegd.
team
multidisciplinair
Een hecht
luisteren
naar hun klanten
advocaten die

Een hecht team tot uw dienst

CEW & Partners in een partnerschap van een twintigtal advocaten die het hele gamma aan diensten dekken die tegenwoordig geëist worden door zowel overheids- en privé bedrijven als particulieren, voor de advisering, de opstelling, onderhandeling, bemiddeling of rechtsvertegenwoordiging.

Nieuws

Meer nieuws

Een kantoor tot uw dienst

De vereniging CEW & Partners werd opgericht in 1990 en is één van de oudste  van de Brusselse Balie.
Meer lezen

Moderne en complete middelen

Ons kantoor beschikt over al de vereiste moderne technologische apparatuur voor de voltooing  van onze opdrachten: fax, computers, kleurenprinter, fotokopieermachine, kleurenscanner, mobiele projector voor eventuele visuele presentaties, enz…

Meer lezen

Een essentiële methodologie voor ons

Wij verbinden ons ertoe om ons volledig in te zetten voor de spoedige uitvoering van de opdrachten die onze klanten ons toevertrouwen, in overeenstemming met de wetgeving en de deontologie.

Meer lezen

Transparant op vlak van kosten en honoraria

Tenzij anders is overeengekomen, worden onze honoraria berekend op basis van de tijd besteed aan de missie.

Meer lezen

Hechte teams

Werken volgens specialiteit om u de beste dienstverlening te bieden. Ons kantoor bestaat uit verschillende departementen met ervaren gespecialiseerde advocaten of die erkend zijn als specialisten in hun vakgebieden.

Meer lezen

Partners

Charles Price

Charles Price is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1978. Hij studeerde af aan de Universiteit van Sheffield in 1972.
Profiel lezen

Edgard van der Straeten

Edgard Van der Straeten is advocaat bij de Balie van Brussel sinds 1988. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de ULB gehaald in 1987.
Profiel lezen

Olivier Louppe

Louppe Olivier is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1991. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Université de Bruxelles gehaald in 1989.
Profiel lezen

Olivier Langlet

Olivier Langlet is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1994. Hij behaalde zijn diploma licentiaat in sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles in 1993.
Profiel lezen

Guillaume David

Guillaume David is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1995. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 1993.
Profiel lezen

Laurent Verbraken

Laurent Verbraken is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1995. Hij heeft zijn diploma licentiaat in rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven behaald in 1995.
Profiel lezen

Jean Laurent

Jean Laurent is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1997. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 1997.
Profiel lezen

Marius Schneider

Marius Schneider is advocaat bij de balie van Brussel sinds 1997. Hij is ook advocaat bij de balie van Île Maurice.
Profiel lezen

Sadri Ellouze

Sadri Ellouze is advocaat bij de balie van Brussel sinds het jaar 2000. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2000.
Profiel lezen

Frédéric Van Bever

Frédéric Van Bever is advocaat bij de balie van Brussel sinds het jaar 2003. Hij behaalde zijn diploma licentiaat recht aan de Université Libre de Bruxelles in 2001.
Profiel lezen

Frédéric Heylbroeck

Frédéric Heylbroeck is advocaat bij de balie van Brussel sinds 2004. Hij is Managing Partner van CEW & Partners.
Profiel lezen